26-05-2023

Șapte sfaturi pentru ca Kubota să funcționeze la cel mai bun nivel.

Tractoarele Kubota sunt cunoscute pentru fiabilitate, durabilitate și performanță. Construite cu fiabilitatea legendară a Kubota, sunt ușor de operat, manevrat și întreținut. Dar chiar și tractoare precum acești cai de lucru Kubota au nevoie de întreținere și îngrijire continuă pentru a se asigura că au performanțe optime. Întreținerea preventivă regulată este cea mai bună abordare pentru a vă asigura că evitați defecțiunile și problemele în timpul sezoanelor aglomerate de plantare, fân sau recoltare în ferma, ferma, livada sau podgoria dvs.

Șapte sfaturi pentru ca Kubota să funcționeze la cel mai bun nivel.

Iată șapte lucruri care vor prelungi durata de viață a tractorului tău Kubota:

1. Păstrați-vă tractorul curat. Praful și noroiul pot face ravagii pe vopseaua exterioară a tractorului dvs., ducând la rugina și coroziunea caroseriei, care pot fi costisitoare de reparat. Luați în considerare un strat de ceară în toamnă pentru a oferi vopselei protecție suplimentară.

2. Sfat: curățați regulat radiatorul și ecranele sale cu aer comprimat pentru a ajuta motorul să își gestioneze căldura.

3. Verificați motorul în mod regulat pentru posibile daune sau puncte slabe în furtunuri, tuburi și curele.

4. Asigurați-vă că toate punctele de unsoare sunt lubrifiate în mod regulat. Unsoarea multifuncțională de înaltă performanță Kubota oferă protecție superioară împotriva ruginii și coroziunii și oferă, de asemenea, o rezistență excelentă la spălarea apei și o stabilitate remarcabilă la temperaturi ridicate.

5. Sfat: Pentru performanțe optime, nu amestecați formulările de grăsime - dacă o faceți și nu sunt compatibile între ele, nu se vor lubrifia așa cum ar trebui.

6. Urmăriți problemele de performanță și întreținere pe măsură ce mergeți. Luând câteva minute într-o zi ploioasă pentru a remedia o mică problemă - cum ar fi o scurgere de ulei, de exemplu - va evita probleme mai mari și mai costisitoare pe drum.

7. Motoarele sunt inima echipamentelor Kubota. Păstrați manualul de utilizare la îndemână și urmați intervalele de service recomandate pentru înlocuirea filtrului, schimbarea uleiului și alte procese.

8. Filtrele de ulei marca Kubota ajută la asigurarea calității și performanței cu o eficiență superioară de filtrare.

9. Uleiul Super UDT2 este un ulei hidraulic multifuncțional, pentru orice vreme, care poate fi utilizat pentru o varietate de piese. Are o performanță ridicată la rupere, menține transmisia în stare bună de funcționare, iar proprietatea sa anti-uzură este excelentă pentru a proteja angrenajele și rulmenții de uzură.

10. Fluidele hidraulice Kubota oferă proprietăți anti-spumă excelente și au o toleranță ridicată la apă, funcționare lină și prevenirea ruginii.

11. Verificați regulat presiunea în anvelope. Utilizați un etanșant pentru anvelope, cum ar fi etanșantul de înaltă calitate de la Kubota, pentru a etanșa perforațiile din zona benzii de rulare, scurgerile de jantă și talon, crăpăturile din vreme și scurgerile de porozitate. Remedierea unei scurgeri lente în afara sezonului sau într-o perioadă scurtă de timp între tăierile de fân sau între recoltarea grâului și a soiei va economisi timp și stres mai târziu în sezon.

12. Dacă nu v-ați folosit tractorul de ceva timp, verificați motorul pentru păsări, rozătoare și alte creaturi care s-ar fi putut simți confortabil acolo.

 

Familia de tractoare și unelte compatibile Kubota din Seria M are ceva de oferit fermelor de orice tip și dimensiune. De la exploatarea animalelor și păsărilor de curte până la producția de furaje și culturi sau culturi speciale de mare valoare, veți găsi ceea ce se potrivește cel mai bine nevoilor dvs. printre tractoarele utilitare M60, M4D, M6S, M5, M5L și M6 Kubota. Iar pentru fermele comerciale mai mari - producția de animale, fân, culturi de profit sau horticultură - tractoarele M7 și M8 de la Kubota sunt puterile care vă vor ține în câmp, livadă sau vie toată ziua.