AGROTOPLAIN !
Ați găsit ceea ce căutați.


Ajutăm la dezvoltarea sectorului agrar cu ajutorul utilajelor de la producatori cunoscuți în toată lumea!

Comapania Agroplain și-a început activitatea din anul 2014. Misiunea companiei: cea mai completă satisfacere a nevoilor fermierilor din Republica Moldova cu echipamente eficiente de cultivare a solului(mașini agricole pentru prelucrarea solului Agrolead, tractoare Kubota, combine Agrolead) și întreținerea acestuia(sisteme de irigare, echipamente Kariotakis) cu utilaj pentru uscarea și depozitarea cerealelor(silozuri Teco Dryer).

De asemenea importăm piese( produse Kramp, Granit), garantăm calitatea înaltă și întreținere în timp a echipamentului.Fiecare client potențial are o șansă reală de a se familiariza cu cele mai moderne tehnologii de cultivare a culturilor agricole folosind unitățile și mașinile furnizate de firma noastră. Echipa de ingineri ce activează în cadrul companiei este disponibilă pentru oferirea continuă a consultațiilor si răspunsurilor necesare.


utilaj-1utilaj-1-hover

Utilaje de TOP după categorii

14-1-hover14-1

De ce ar trebui să lucrați anume cu AGROTOPLAIN?


Colaborarea cu compania Agrotoplain prezintă un număr impunător de avantaje. Primordial pentru compania noastră rămîne calitatea înaltă a utilajelor agricole importate, la dispoziția clienților se află o gamă largă de produse absolut indispensabile pentru prelucrarea eficientă a terenurilor agricole. Prezentăm mașini agricole de înaltă performanță( mașini pentru prelucrarea solului Agrolead), tractoare, combine, sisteme de irigare. Compania noastră de asemenea propune și livrarea pieselor de schimb, fie noi sau second-hand de calitate superioară. Este important de menționat faptul că echipa de ingineri ce activează în cadrul companiei sunt predispuși pentru oferirea consultațiilor și sfaturilor în caz de necesitate.Prețuri flexibile

Prețuri de la producători

Cei mai buni producători

Utilaje de nivel mondial!

Calitate excelentă

Garanție 100%

Service

Răspundem la orice întrebare !

Întrebări adresate frecvent.
Sperăm că răspunsurile vă vor ajuta în luarea deciziilor !


1Oferiți garanție pentru echipamentul nou ?

Da, desigur. Toată tehnica nouă are garanție și are un termen de deservire stipulat și regulat în baza normelor introduse de producătorii tehnicii agricole.

2Există oare posibilitatea de achitare a utilajelor în rate?

Avem un sistem de achitare flexibil. Dacă dvs. deja dețineți 50% din prețul total al produsului, putem oferi posibilitatea de achitare în rate!

3În cât timp sunt livrate piesele de schimb ?

Noi facem rost de absolut toate piesele de schimb în termen de 3-5 zile lucrătoare.

4Tehnica utilizată are garanție?

Nici o companie nu oferă garanție la tehnica utilizată, însă dacă apar probleme cu exploatarea AGROTOPLAIN, vă ajutăm să le soluționați.


Partenerii noștri

  • Hatzenbichler
  • Gama
  • Agrolead
  • Kubota
  • Granit
  • Yagmur
  • Simax
  • Serrat
  • Madara Agro
  • ELIBOL

Contactați-ne și vă oferim EXCPLUSIC
o consultație GRATUITĂ !